Bewerkingen

Wat zijn de mogelijkheden die wij voor U kunnen betekenen?
hieronder een scala van behandelingen/bewerkingen voor U uitgelegd. 

Mat en extra mat

Matte verf verbergt oneffenheden en straalt warmte en rust uit.

Zijdeglans (of zijdemat)

Zijdeglans kun je gemakkelijk afwassen. Ze heeft een mooie, lichte glans, maar accentueert eventuele oneffenheden

Hoogglans

Hoogglans verf wordt vooral gebruikt om een heel trendy, gewaagd en ‘anders dan anders’ verfresultaat te krijgen. Hoogglans verf is misschien iets minder makkelijk aan te brengen, maar je inspanningen zullen beloond worden: een supermooi lichtspel dat bovendien uitstekend afwasbaar is.

Beitsen en Patinas

Beits en patine geven hout een ander gezicht, terwijl de structuur en het karakter van het hout blijft behouden. Interieur spuiterij His maakt gebruik van een heel breed assortiment aan beitsen en patinas waarmee we U als klant kunnen helpen om de juiste kleur te vinden die U zoekt voor uw interieur.
Na deze behandeling wordt alles voorzien van meerdere blanke laklagen in de glansgraad die U wenst natuurlijk.

Structuurlak

Bij structuurlak wordt er gebruik gemaakt van lak gemengd met polypropyleenkorrels. De korrels zijn beschikbaar in verschillende groottes voor diverse gestructureerde korreleffecten. Deze afwerking is beter bestand tegen krassen en zorgt voor een stijlvolle, matte afwerking die bovendien moeiteloos past in hedendaagse en ook klassieke interieurs. Deze afwerking is beter bestand tegen krassen en zorgt voor een stijlvolle, matte afwerking die bovendien moeiteloos past in hedendaagse en ook klassieke interieurs.

Stralen

Het stralen ontlakken van meubels is helemaal van deze tijd. We zien daarom dat het steeds vaker voor komt en oude meubels teruggeplaatst worden in huis. Daardoor wordt een erg lage ruwheid bereikt maar toch alle blanke lak of was lagen verwijderd. Hierdoor komt de nerf van het hout er beter uit en heeft het een erg mooi uiterlijk. Het stralen van houten meubels is een tijdrovend en lastig werk. Niet alleen kunnen waslagen ervoor zorgen dat het zich niet laat schuren, ook de hoekjes, houtsnijwerk en moeilijk bereikbare plaatsen zijn lastig te behandelen. Het stralen van hout wordt steeds meer gevraagd. Vele houten meubelen worden gestraald waardoor ze een nieuw uiterlijk krijgen en de houtnerven beter te zien zijn.
Ook nieuwe meubels kunnen wij laten stralen om die “plasticlook” te laten verdwijnen.